Zsebes csirkemell recept
Hozzávalók:
- 2 kisebb csirkemell filé
- 12 dkg lm krémsajt
- 8 koktélparadicsom
- 4 szelet bacon
- 1 kis csomag petrezselyemzöld
- 1 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors
Elkészítése:
A csirkemelleket félbe vágom, a tetejébe 2-2 zsebet vágok ügyelve, hogy az alját ne vágjam ki (így nem fog kifolyni a sajt). Alaposan sózom borsozom, belekenem a zsebekbe a reszelt fokhagymával elkevert krémsajtot, áttekerem a baconnel és egy vajjal kikent hőálló tálba teszem.
A paradicsomokat félbe vágom, picit belenyomkodom a krémsajttal töltött zsebekbe, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőben 35 percet sütöm.
A 35 perc letelte után eltávolítom az alufóliát és további 5-6 percre visszateszem a sütőbe, hogy szépen megpiruljanak . félidőben kiveszem és meglocsolom a szaftjával, hogy ne száradjon ki a hús!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »

