Zsebes csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 kisebb csirkemell filé
- 12 dkg lm krémsajt
- 8 koktélparadicsom
- 4 szelet bacon
- 1 kis csomag petrezselyemzöld
- 1 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors
Elkészítése:
A csirkemelleket félbe vágom, a tetejébe 2-2 zsebet vágok ügyelve, hogy az alját ne vágjam ki (így nem fog kifolyni a sajt). Alaposan sózom borsozom, belekenem a zsebekbe a reszelt fokhagymával elkevert krémsajtot, áttekerem a baconnel és egy vajjal kikent hőálló tálba teszem.
A paradicsomokat félbe vágom, picit belenyomkodom a krémsajttal töltött zsebekbe, megszórom az aprított petrezselyemzölddel és alufóliával lefedve 200 fokra előmelegített sütőben 35 percet sütöm.
A 35 perc letelte után eltávolítom az alufóliát és további 5-6 percre visszateszem a sütőbe, hogy szépen megpiruljanak . félidőben kiveszem és meglocsolom a szaftjával, hogy ne száradjon ki a hús!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »