Töltött, rántott csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A töltött húshoz:
- 4 db csirkemell filé
- 4 szelet füstöt sajt
- 4 szelet bacon
- 4 szelet sonka
- 1 db hegyes erős paprika
- só
A panírozáshoz:
- finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát hosszában négy szeletbe vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát, füstölt sajtot, csípős paprikát és bacont. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »