Tevepúpos, avagy ananászos hús recept

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell
- 4 szelet sajt
- 4 szelet sonka
- maradék rizs
- mustár
- 4 szelet ananász
Elkészítése:
A csirkemelleket egy kevés olajon elősütjük, majd egy tepsibe helyezzük.
Megkenjük mustárral a tetejüket, ráhelyezünk mindegyikre 1 szelet sonkát, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta), ráteszünk egy merőkanállal megformázott rizsgombócot és betakarjuk 1 szelet sajttal.
Az ananászlevet egy kevéske vízzel elkeverjük és ráöntjük a hússzeletekre. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Megjegyzés: Ananász helyett őszibarackkal is készíthetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »