Tevepúpos, avagy ananászos hús recept

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell
- 4 szelet sajt
- 4 szelet sonka
- maradék rizs
- mustár
- 4 szelet ananász
Elkészítése:
A csirkemelleket egy kevés olajon elősütjük, majd egy tepsibe helyezzük.
Megkenjük mustárral a tetejüket, ráhelyezünk mindegyikre 1 szelet sonkát, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta), ráteszünk egy merőkanállal megformázott rizsgombócot és betakarjuk 1 szelet sajttal.
Az ananászlevet egy kevéske vízzel elkeverjük és ráöntjük a hússzeletekre. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Megjegyzés: Ananász helyett őszibarackkal is készíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »