Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tevepúpos, avagy ananászos hús recept

Tevepúpos, avagy ananászos hús
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet csirkemell
    • 4 szelet sajt
    • 4 szelet sonka
    • maradék rizs
    • mustár
    • 4 szelet ananász

    Elkészítése:

    A csirkemelleket egy kevés olajon elősütjük, majd egy tepsibe helyezzük.

    Megkenjük mustárral a tetejüket, ráhelyezünk mindegyikre 1 szelet sonkát, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta), ráteszünk egy merőkanállal megformázott rizsgombócot és betakarjuk 1 szelet sajttal.

    Az ananászlevet egy kevéske vízzel elkeverjük és ráöntjük a hússzeletekre. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

    Megjegyzés: Ananász helyett őszibarackkal is készíthetjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá