Tevepúpos, avagy ananászos hús recept

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell
- 4 szelet sajt
- 4 szelet sonka
- maradék rizs
- mustár
- 4 szelet ananász
Elkészítése:
A csirkemelleket egy kevés olajon elősütjük, majd egy tepsibe helyezzük.
Megkenjük mustárral a tetejüket, ráhelyezünk mindegyikre 1 szelet sonkát, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta), ráteszünk egy merőkanállal megformázott rizsgombócot és betakarjuk 1 szelet sajttal.
Az ananászlevet egy kevéske vízzel elkeverjük és ráöntjük a hússzeletekre. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Megjegyzés: Ananász helyett őszibarackkal is készíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »