Saslik,tejszínes gombával recept

Hozzávalók:
- szalonna
- 1/2 kg csirkemellfilé
- 2 db hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 doboz főzőtejszín
- só,bors,majoránna
- 2 csokor petrezselyem
- 1 kg krumpli
- 1/2 kg gomba
- paprika
- paradicsom
- olaj
- sajt
Elkészítése:
A gombát megtisztítom feldarabolom és egy tűzálló tálba teszem,meglocsolom olajjal só,bors,majoránna és az egyik csokor feraprított petrezselyemmel összekeverem majd leöntöm a főzőtejszínnel és reszelek rá sajtot.
A saslikot rásorakoztatom a tetejére,nekem pont olyan tepsim van,hogy nem lógott bele a gombába.Én igy csináltam: szalonna,hagyma,hús,paprika paradicsom,hús,hagyma,szalonna. (ezeket egymás után ráhúzzuk egy hurka pálcára) 200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. Köretnek petrezselymes krumpli illik hozzá. Jó étvágyat kívánok hozzá mindenkinek!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »