Saslik,tejszínes gombával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- szalonna
- 1/2 kg csirkemellfilé
- 2 db hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 doboz főzőtejszín
- só,bors,majoránna
- 2 csokor petrezselyem
- 1 kg krumpli
- 1/2 kg gomba
- paprika
- paradicsom
- olaj
- sajt
Elkészítése:
A gombát megtisztítom feldarabolom és egy tűzálló tálba teszem,meglocsolom olajjal só,bors,majoránna és az egyik csokor feraprított petrezselyemmel összekeverem majd leöntöm a főzőtejszínnel és reszelek rá sajtot.
A saslikot rásorakoztatom a tetejére,nekem pont olyan tepsim van,hogy nem lógott bele a gombába.Én igy csináltam: szalonna,hagyma,hús,paprika paradicsom,hús,hagyma,szalonna. (ezeket egymás után ráhúzzuk egy hurka pálcára) 200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. Köretnek petrezselymes krumpli illik hozzá. Jó étvágyat kívánok hozzá mindenkinek!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.