Saslik,tejszínes gombával recept

Hozzávalók:
- szalonna
- 1/2 kg csirkemellfilé
- 2 db hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 doboz főzőtejszín
- só,bors,majoránna
- 2 csokor petrezselyem
- 1 kg krumpli
- 1/2 kg gomba
- paprika
- paradicsom
- olaj
- sajt
Elkészítése:
A gombát megtisztítom feldarabolom és egy tűzálló tálba teszem,meglocsolom olajjal só,bors,majoránna és az egyik csokor feraprított petrezselyemmel összekeverem majd leöntöm a főzőtejszínnel és reszelek rá sajtot.
A saslikot rásorakoztatom a tetejére,nekem pont olyan tepsim van,hogy nem lógott bele a gombába.Én igy csináltam: szalonna,hagyma,hús,paprika paradicsom,hús,hagyma,szalonna. (ezeket egymás után ráhúzzuk egy hurka pálcára) 200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. Köretnek petrezselymes krumpli illik hozzá. Jó étvágyat kívánok hozzá mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »