Saslik recept

Hozzávalók:
- 20 db bambusz pálcika
- 1 kg csirkemellfilé
- 1 közepes cukkini
- 1 db uborka
- 2 db paprika
- 2 db paradicsom
- pár db újhagyma
- 1 db grill fűszerkeverék
- kevés olaj
- pár db burgonya
Elkészítése:
A megmosott, kockára vágott húst bepácoljuk.(kevés olaj-grill fűszerkeverék). Hűtőbe tesszük minimum 4 óra hosszára. A megmosott zöldségeket felkockázzuk, a hagymát karikára. Az alapanyagokat tetszés szerint feltűzdeljük a bambusz pálcikákra. A kerti grillt előkészítjük és parázson megsütjük a saslikot.
Fóliában sült burgonya: a megmosott burgonyát héjastól becsomagoljuk alufóliában, és parázson megpároljuk.(a faszenes parázsra tesszük, nem a rácsra)
Jó étvágyat! :-)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »