Saslik recept

Hozzávalók:
- 20 db bambusz pálcika
- 1 kg csirkemellfilé
- 1 közepes cukkini
- 1 db uborka
- 2 db paprika
- 2 db paradicsom
- pár db újhagyma
- 1 db grill fűszerkeverék
- kevés olaj
- pár db burgonya
Elkészítése:
A megmosott, kockára vágott húst bepácoljuk.(kevés olaj-grill fűszerkeverék). Hűtőbe tesszük minimum 4 óra hosszára. A megmosott zöldségeket felkockázzuk, a hagymát karikára. Az alapanyagokat tetszés szerint feltűzdeljük a bambusz pálcikákra. A kerti grillt előkészítjük és parázson megsütjük a saslikot.
Fóliában sült burgonya: a megmosott burgonyát héjastól becsomagoljuk alufóliában, és parázson megpároljuk.(a faszenes parázsra tesszük, nem a rácsra)
Jó étvágyat! :-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »