Saslik recept

Hozzávalók:
- 20 db bambusz pálcika
- 1 kg csirkemellfilé
- 1 közepes cukkini
- 1 db uborka
- 2 db paprika
- 2 db paradicsom
- pár db újhagyma
- 1 db grill fűszerkeverék
- kevés olaj
- pár db burgonya
Elkészítése:
A megmosott, kockára vágott húst bepácoljuk.(kevés olaj-grill fűszerkeverék). Hűtőbe tesszük minimum 4 óra hosszára. A megmosott zöldségeket felkockázzuk, a hagymát karikára. Az alapanyagokat tetszés szerint feltűzdeljük a bambusz pálcikákra. A kerti grillt előkészítjük és parázson megsütjük a saslikot.
Fóliában sült burgonya: a megmosott burgonyát héjastól becsomagoljuk alufóliában, és parázson megpároljuk.(a faszenes parázsra tesszük, nem a rácsra)
Jó étvágyat! :-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »