Májas csirkemell recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- Filézett csirkemell (attól függően, hogy mekkora adagot szeretnénk készíteni)
- 1 doboz májkrém
- 5 dkg füstölt szalonna vagy sonka
- 1 dl 20%-os tejföl
- 1 kanál mustár
- 1 mk kanál majoránna
- só, őrölt bors, aprított petrezselyem
Elkészítése: A szalonnát vagy sonkát nagyon apró kockákra vágom, majd összekeverem a többi hozzávalóval. A csirkemelleket egy tűzálló tálba lerakom. A hússzeleteknek a felső felét a tejfölös keverékkel bekenem, és előmelegített forró sütőbe 30-35perc alatt készre sütöm.
Tipp:
A díszítéshez két almát megpucoltam, karikára vágtam és kevéske olajon, mézzel megpároltam.
Burgonya pürével és almakarikával tálaltam.
Az alma karikák nagyon jól harmonizálnak a füstölt sonkás májassal
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.