Májas csirkemell recept

Hozzávalók:
- Filézett csirkemell (attól függően, hogy mekkora adagot szeretnénk készíteni)
- 1 doboz májkrém
- 5 dkg füstölt szalonna vagy sonka
- 1 dl 20%-os tejföl
- 1 kanál mustár
- 1 mk kanál majoránna
- só, őrölt bors, aprított petrezselyem
Elkészítése: A szalonnát vagy sonkát nagyon apró kockákra vágom, majd összekeverem a többi hozzávalóval. A csirkemelleket egy tűzálló tálba lerakom. A hússzeleteknek a felső felét a tejfölös keverékkel bekenem, és előmelegített forró sütőbe 30-35perc alatt készre sütöm.
Tipp:
A díszítéshez két almát megpucoltam, karikára vágtam és kevéske olajon, mézzel megpároltam.
Burgonya pürével és almakarikával tálaltam.
Az alma karikák nagyon jól harmonizálnak a füstölt sonkás májassal
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »