Májas csirkemell recept

Hozzávalók:
- Filézett csirkemell (attól függően, hogy mekkora adagot szeretnénk készíteni)
- 1 doboz májkrém
- 5 dkg füstölt szalonna vagy sonka
- 1 dl 20%-os tejföl
- 1 kanál mustár
- 1 mk kanál majoránna
- só, őrölt bors, aprított petrezselyem
Elkészítése: A szalonnát vagy sonkát nagyon apró kockákra vágom, majd összekeverem a többi hozzávalóval. A csirkemelleket egy tűzálló tálba lerakom. A hússzeleteknek a felső felét a tejfölös keverékkel bekenem, és előmelegített forró sütőbe 30-35perc alatt készre sütöm.
Tipp:
A díszítéshez két almát megpucoltam, karikára vágtam és kevéske olajon, mézzel megpároltam.
Burgonya pürével és almakarikával tálaltam.
Az alma karikák nagyon jól harmonizálnak a füstölt sonkás májassal
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »