Májas csirkemell recept

Hozzávalók:
- Filézett csirkemell (attól függően, hogy mekkora adagot szeretnénk készíteni)
- 1 doboz májkrém
- 5 dkg füstölt szalonna vagy sonka
- 1 dl 20%-os tejföl
- 1 kanál mustár
- 1 mk kanál majoránna
- só, őrölt bors, aprított petrezselyem
Elkészítése: A szalonnát vagy sonkát nagyon apró kockákra vágom, majd összekeverem a többi hozzávalóval. A csirkemelleket egy tűzálló tálba lerakom. A hússzeleteknek a felső felét a tejfölös keverékkel bekenem, és előmelegített forró sütőbe 30-35perc alatt készre sütöm.
Tipp:
A díszítéshez két almát megpucoltam, karikára vágtam és kevéske olajon, mézzel megpároltam.
Burgonya pürével és almakarikával tálaltam.
Az alma karikák nagyon jól harmonizálnak a füstölt sonkás májassal
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »