Kínai csirke recept
Hozzávalók:
- 1 ek olaj
- 60 dkg csirkemellfilé
- 1 szál sárgarépa
- 1 db piros paprika
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 10 dkg csemege kukorica
- 1 kisebb vöröshagyma
- 1 cs kínai csirkealap
Elkészítése:
Először a csirkemellet vékonyabb csíkokra felszeleteltem. A sárgarépát,vékony csíkokra (reszelő segítségével)szeltem.
A vöröshagymát apróra vágtam,majd olajon a hagymát egy kicsit megpároltam,rátettem a csirkemellet,fehéredésig kevergetve sütöttem. Hozzáadtam a többi hozzávalókat,a port az előírások szerint hozzáadtam és készre sütöttem.
Finom,egyszerű,gyors étel.
Rizzsel tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

