Kapros-tejfölös csirkemell, hagymás törtkrumplival recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell
- 3 szál friss kapor
- 1 kis pohár lm tejföl
- 1 kg krumpli
- 1 nagy fej vöröshagyma
- só
- zsiradék
Elkészítése:
A krumplit megpucolom, felkockázom és sós vízben megfőzöm. A felkarikázott hagymát a zsiradékban megpirítom, ráöntöm a főtt krumplit és néha átkeverve felpirítom.
A tejfölt, az aprított kaporral egy tányérban kikeverem.
A csirkemellet szeletekre vágom, picit megklopfolom, sózom, bekenem a tejfölös, kapros egyveleggel és min. 1 órára beteszem a hűtőbe (még finomabb, ha előző este bepácoljuk).
Grillserpenyőben megsütöm a pácolt csirkemelleket és a hagymás krumplival, forrón tálalom!
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »