Kapros-tejfölös csirkemell, hagymás törtkrumplival recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell
- 3 szál friss kapor
- 1 kis pohár lm tejföl
- 1 kg krumpli
- 1 nagy fej vöröshagyma
- só
- zsiradék
Elkészítése:
A krumplit megpucolom, felkockázom és sós vízben megfőzöm. A felkarikázott hagymát a zsiradékban megpirítom, ráöntöm a főtt krumplit és néha átkeverve felpirítom.
A tejfölt, az aprított kaporral egy tányérban kikeverem.
A csirkemellet szeletekre vágom, picit megklopfolom, sózom, bekenem a tejfölös, kapros egyveleggel és min. 1 órára beteszem a hűtőbe (még finomabb, ha előző este bepácoljuk).
Grillserpenyőben megsütöm a pácolt csirkemelleket és a hagymás krumplival, forrón tálalom!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »