Fokhagymás rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 db csirkemellfilé
- 4 gerezd fokhagyma
- fél csomag petrezselyem
- só, bors
- 3dl tej
A rántáshoz:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt és zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A csirkemelleket megmosom, vékony szeletekre vágom, kiklopfolom és egy mély üvegtálba teszem. Ráteszem a megmosott petrezselymet és a megtisztított, apróra vágott fokhagymát, majd ráöntöm a tejet, lefedem és beteszem a hűtőbe min. 2 órára max. 6 órára (minél tovább annál finomabb és omlósabb lesz a hús).
Miután kivettem a hűtőből lecsepegtetem majd megsózom, borsozom és kirántom :)Köretként krumplipürét ajánlom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »