Fokhagymás rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 db csirkemellfilé
- 4 gerezd fokhagyma
- fél csomag petrezselyem
- só, bors
- 3dl tej
A rántáshoz:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt és zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A csirkemelleket megmosom, vékony szeletekre vágom, kiklopfolom és egy mély üvegtálba teszem. Ráteszem a megmosott petrezselymet és a megtisztított, apróra vágott fokhagymát, majd ráöntöm a tejet, lefedem és beteszem a hűtőbe min. 2 órára max. 6 órára (minél tovább annál finomabb és omlósabb lesz a hús).
Miután kivettem a hűtőből lecsepegtetem majd megsózom, borsozom és kirántom :)Köretként krumplipürét ajánlom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »