Csirke saslik sütőben recept

Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemell
- szalonna
- 1 doboz gomba
- vörös illetve lilahagyma
- saslikpálca
- só, bors, ételízesítő
- olaj
Elkészítés:
1 dl olajban elkeverem a fűszereket, majd a kockára vágott csirkemellet beleforgatom és állni hagyom 30 percig. A hagymát nagyobb darabokra vágom, a szalonnát felkockázom, a gombát lecsöpögtetem ,előkészítem a saslikpálcát és a tepsit aminek az aljára teszek egy kevés olajat. Ezután saslikpálcára tűzdelem a hozzávalókat váltakozva hagyma-szalonna-csirkemell-szalonna-gomba-hagyma, míg minden el nem fogy. Végül a nyársakat tepsibe rakom és szép pirosra sütöm. Sült burgonyával, zöldségkörettel vagy uborkasalátával tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »