Csípős csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1kg csirkemell
- 2-3fej lila hagyma
- 1-2db erős paprika
- 1 doboz nagy tejföl
- só
- bors
- ételízesítő
Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra daraboljuk, a lila hagymákat és az erős paprikákat karikára vágjuk. Egy nagy tálba bele rakjuk mindezt, összekavarjuk alaposan, befűszerezzük. Hagyjuk állni a hűtőbe 1 órát minimum. Serpenyőbe kevés olajjal sütjük lassú lángon, majd mikor már felszívta a tejfölt a hús, nagy lángon átpirítsuk. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »