Chilis mézes csirkemell recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell
- fél citrom leve
- 3 ek méz
- ízlés szerint chilli
- só
Elkészítése:
A mézet elkeverem a chilivel és a citromlével.
A csirkemelleket szeletekre vágom, enyhén megklopfolom, sózom, bekenem a mézes-chilis szósszal és fóliával lefedve, egy éjszakára hűtőbe teszem.
A hússzeleteket kivajazott serpenyőben, hirtelen készre sütöm, sütőben sült burgonyával tálalom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »