Almás,sajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet csirkemell filé
- 2 db nem túl édes alma
- 4 szelet trappista vagy mozzarella sajt
- só
- szárnyas fűszer
- étolaj
- őrölt fahéj / elhagyható /
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom,sózom, befűszerezem. Az almákat ketté vágom a magházat kiveszem..A fél almákat cikkekre vágom. A csirkemelleket kevés olajon serpenyőben vagy rostlapon elősütöm. Tepsibe egymás mellé rakom őket. Mindegyikre teszek az almacikkekből 3-4 darabot. Aki szereti pici őrölt fahéjat szórhat az almákra. A sajttal befedem,és sütőben kb 10-15 perc alatt, 180 fokon készre sütöm. Tálalás: Zöldséges rizst ajánlok hozzá, de friss salátával is finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »