Almás bundában sült csirkecsíkok recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1db nagy alma
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- liszt ,kevés tej
- morzsa
- Olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirke mellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, lisztbe forgatom. A tojásba belereszelem az almát. Teszek hozzá egy-két kanál tejet, majd a lisztes csirkecsíkokat beleforgatom az almás tojásba és a morzsába. Végül forró olajban kisütöm. Tojásos rizzsel és burgonyával tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »