Almás bundában sült csirkecsíkok recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 1db nagy alma
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só, bors
- liszt ,kevés tej
- morzsa
- Olaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirke mellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, lisztbe forgatom. A tojásba belereszelem az almát. Teszek hozzá egy-két kanál tejet, majd a lisztes csirkecsíkokat beleforgatom az almás tojásba és a morzsába. Végül forró olajban kisütöm. Tojásos rizzsel és burgonyával tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

