Mézes csirke comb recept

Hozzávalók:
- 4darab csirkecomb
- só
- szójaszósz
- 2 kanál olvasztott méz
- 1 kk mustár
Elkészítése:
A combokat sózzuk, majd egy sütőedénybe tesszük. Az aljára kevés vizet öntünk, lefedjük és 180-200 fokos sütőbe tesszük. Amikor a hús már puhára megsült, levesszük az edény tetejét. A mézet felolvasztjuk, összekeverjük a mustárral és a szójaszósszal. Ecsettel megkenjük a húsokat, majd visszatesszük a sütőbe és szép pirosra sütjük. Tojásos rizzsel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »