Kaliforniai citromos sült csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 8 szép csirkecomb
- 1 citrom
- 5 dkg vaj
- só
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítés:
A combokat megsózzuk, tűzálló tálba egymás mellé fektetjük, a citrom levét rácsavarjuk, és a citrom sárga, külső héját ráreszeljük, vajdarabkákkal meghintjük, és a fóliával letakarva a combok nagyságától függően a sütőben 30-40 percig sütjük. Diétázók és fogyókúrások figyelmébe ajánljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »