Csirkemáj magyarosan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 1-1 db zöld és piros paprika
- 2 db paradicsom
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 2 gezerd fokhagyma
- 1 ek olaj
- só
- őrölt bors
- 1 tk őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, majd az olajon megpirítjuk.
Ezután bele tesszük a csirkemájat (csíkokra is vághatjuk), felöntjük kb 1 dl forró vízzel,fedő alatt pároljuk. Pár perc múlva hozzáadjuk a kicsumázott,felszeletelt zöldpaprikákat, a paradicsomot, a megtört fokhagymát.
A főzés végén megszórjuk piros paprikával. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Fontos, hogy a csirkemájat főzés közben ne fűszerezzük, mert kesernyés ízt kaphat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »