Csípős pikáns csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 1 kg felső csirkecomb
- 2 kk fűszerész őrölt chili
- 2 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só
- mustár a kenéshez
- sütőzacskó
Elkészítése:
A csirkecombot megmosom,majd ízlés szerint jól besózom mindkét oldalát és bedörzsölöm a fokhagymával,majd mindenhol bekenem vékonyan a mustárral.
Bepakolom a sütőzacskóba és mindkét oldalról beleszórom egy kiskanállal az őrölt chilit.
Lezárom a sütőzacskót és 180 fokon megsütöm,kb. 1 órát sütöm. Köretként salátát,rizibizit,sült krumplit,krumplipürét,petrezselymes burgonyát ajánlok hozzá! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


