Csípős csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A szószhoz:
- 200 g paradicsompüré
- 4 ek méz
- 2 tk csípős paprikakrém
- 3 ek szójaszósz
- 1 ek balzsamecet
- 4 gerezd fokhagyma
- 50 ml napraforgó olaj
- só
- őrölt bors
- 6 csirkecomb
Elkészítése:
A szósz hozzávalóit alaposan összekeverjük és ha kell még utánaízesítünk.
A combokat átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük és egy tepsibe fektetjük őket. A szószt ráöntjük a húsokra és lefedve, előmelegített sütőben 200 fokon kb 55-60 perc alatt megsütjük. A fedőt eltávolítva locsolgatva grillezzük még 10-10 percet mindkét oldalán.
Főtt rizzsel, burgonyával tálaljuk.
Tipp:
Ha kicsit pikánsabban szeretitek, tegyetek bele több csípős paprikakrémet :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »