Csípős csirkecombok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A szószhoz:
- 200 g paradicsompüré
- 4 ek méz
- 2 tk csípős paprikakrém
- 3 ek szójaszósz
- 1 ek balzsamecet
- 4 gerezd fokhagyma
- 50 ml napraforgó olaj
- só
- őrölt bors
- 6 csirkecomb
Elkészítése:
A szósz hozzávalóit alaposan összekeverjük és ha kell még utánaízesítünk.
A combokat átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük és egy tepsibe fektetjük őket. A szószt ráöntjük a húsokra és lefedve, előmelegített sütőben 200 fokon kb 55-60 perc alatt megsütjük. A fedőt eltávolítva locsolgatva grillezzük még 10-10 percet mindkét oldalán.
Főtt rizzsel, burgonyával tálaljuk.
Tipp:
Ha kicsit pikánsabban szeretitek, tegyetek bele több csípős paprikakrémet :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

