Chilis csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Szószhoz:
- 200 g paradicsompüré
- 4 ek méz
- 2 tk csípős paprikakrém
- 3 ek szójaszósz
- 1 ek balzsamecet
- 4 gerezd fokhagyma
- 50 ml napraforgó olaj
- só
- őrölt bors
Sütéshez:
- 6 darab csirkecomb
Elkészítése: A szósz hozzávalóit alaposan összekeverjük, ha kell még utánaízesítünk.
A combokat átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük és egy tepsibe fektetjük. A szószt ráöntjük a húsokra és lefedve, előmelegített sütőben 200 fokon kb 55-60 perc alatt megsütjük.
A fedőt eltávolítva locsolgatva grillezzük még 10-10 percet mindkét oldalán. Főtt rizzsel, burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »