Chilis csirkecombok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Szószhoz:
- 200 g paradicsompüré
- 4 ek méz
- 2 tk csípős paprikakrém
- 3 ek szójaszósz
- 1 ek balzsamecet
- 4 gerezd fokhagyma
- 50 ml napraforgó olaj
- só
- őrölt bors
Sütéshez:
- 6 darab csirkecomb
Elkészítése: A szósz hozzávalóit alaposan összekeverjük, ha kell még utánaízesítünk.
A combokat átmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük és egy tepsibe fektetjük. A szószt ráöntjük a húsokra és lefedve, előmelegített sütőben 200 fokon kb 55-60 perc alatt megsütjük.
A fedőt eltávolítva locsolgatva grillezzük még 10-10 percet mindkét oldalán. Főtt rizzsel, burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

