Borsós-gombás csirkemell recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 500 gr csirkemell
- 100 gr csiperke gomba
- 150 gr zöldborsó (mirelit)
- majorannás sültcsirke fűszer
- 1 ek (olíva) olaj
Elkészítése:
A csirkét kockázzuk fel és fűszerezzük be. A gombát vágjuk félbe, és szeleteljük fel. Serpenyőben az olajon pirítsuk meg a húst. Adjuk hozzá a gombát és a borsót.
Ha szükséges öntsünk alá pici vizet és főzzük készre.
A borsós-gombás csirkemell kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 106 kcal
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 2 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 18 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


