Boros csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 1 kg. csirkecomb
- 10 dkg. füstölt szalonna
- 1 narancs
- 2 dl. fehérbor
- 2 dl. tejföl
- só, bors, olaj
Elkészítése: A felezett combokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba mindkét oldalát kisütjük. Egy tepsit kibélelünk szalonna szeletekkel, erre fektetjük a kisült combokat, lelocsoljuk a borral, és a narancs levével. Lefóliázzuk és kb. 30 percig pároljuk. Hozzáadjuk a tejfölt, fólia nélkül pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »