Boros csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 1 kg. csirkecomb
- 10 dkg. füstölt szalonna
- 1 narancs
- 2 dl. fehérbor
- 2 dl. tejföl
- só, bors, olaj
Elkészítése: A felezett combokat sózzuk, borsozzuk, majd olajba mindkét oldalát kisütjük. Egy tepsit kibélelünk szalonna szeletekkel, erre fektetjük a kisült combokat, lelocsoljuk a borral, és a narancs levével. Lefóliázzuk és kb. 30 percig pároljuk. Hozzáadjuk a tejfölt, fólia nélkül pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

