BBQ kacsasült recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 kacsacomb
- só
A páchoz ízlés szerint:
- ketchup
- mustár
- olaj
- szójaszósz
- balzsamecet
- barna cukor
- fokhagyma
- fokhagyma
- só
- bors
Elkészítése:
A combokat jól megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk. Egy éles késsel beirdaljuk, és ízlés szerint fűszerezzük. A BBQ mártáshoz a hozzávalókat jól összekeverjük, majd ezt a szószt bedörzsöljük a combokba.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, egy tepsibe helyezzük a húst kevés víz hozzáadásával (tehetünk rá kacsazsírt is), és 1 órán keresztül süssük. A végén a fóliát vegyük le a tetejéről, és kicsit pirítsuk át őket.
Petrezselymes újburgonyával tálaltam, és mind megettük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »