BBQ kacsasült recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 kacsacomb
- só
A páchoz ízlés szerint:
- ketchup
- mustár
- olaj
- szójaszósz
- balzsamecet
- barna cukor
- fokhagyma
- fokhagyma
- só
- bors
Elkészítése:
A combokat jól megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk. Egy éles késsel beirdaljuk, és ízlés szerint fűszerezzük. A BBQ mártáshoz a hozzávalókat jól összekeverjük, majd ezt a szószt bedörzsöljük a combokba.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, egy tepsibe helyezzük a húst kevés víz hozzáadásával (tehetünk rá kacsazsírt is), és 1 órán keresztül süssük. A végén a fóliát vegyük le a tetejéről, és kicsit pirítsuk át őket.
Petrezselymes újburgonyával tálaltam, és mind megettük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »