BBQ kacsasült recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 kacsacomb
- só
A páchoz ízlés szerint:
- ketchup
- mustár
- olaj
- szójaszósz
- balzsamecet
- barna cukor
- fokhagyma
- fokhagyma
- só
- bors
Elkészítése:
A combokat jól megmossuk, papírtörlővel megszárítjuk. Egy éles késsel beirdaljuk, és ízlés szerint fűszerezzük. A BBQ mártáshoz a hozzávalókat jól összekeverjük, majd ezt a szószt bedörzsöljük a combokba.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, egy tepsibe helyezzük a húst kevés víz hozzáadásával (tehetünk rá kacsazsírt is), és 1 órán keresztül süssük. A végén a fóliát vegyük le a tetejéről, és kicsit pirítsuk át őket.
Petrezselymes újburgonyával tálaltam, és mind megettük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

