Bazsalikomos pulykamell friss salátával recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet pulykamell
- 2 db paradicsom
- 2 db paprika
- 1 fej saláta
- 1 db kígyó uborka
- grill fűszer
- bazsalikom
- őrölt fehér bors
- só
- olíva olaj
- balzsamecet
- olaj a pácoláshoz
Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A zöldségeket megmossuk, felszeleteljük. A bazsalikomot /ha friss/ apróra vágjuk. Az olajat elkeverjük a bazsalikommal, grill fűszerrel, borssal. Megkenjük vele a pulykamell szeleteket, és egy órára / de még jobb ha egy napra /hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A pulykamellet grillen vagy serpenyőben a bazsalikomos olajjal kenegetve pirosra sütjük. Tálalásnál a friss zöldségekkel tálaljuk. A salátára pár csepp olíva olajat és balzsamecetet tettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »