Bazsalikomos pulykamell friss salátával recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet pulykamell
- 2 db paradicsom
- 2 db paprika
- 1 fej saláta
- 1 db kígyó uborka
- grill fűszer
- bazsalikom
- őrölt fehér bors
- só
- olíva olaj
- balzsamecet
- olaj a pácoláshoz
Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A zöldségeket megmossuk, felszeleteljük. A bazsalikomot /ha friss/ apróra vágjuk. Az olajat elkeverjük a bazsalikommal, grill fűszerrel, borssal. Megkenjük vele a pulykamell szeleteket, és egy órára / de még jobb ha egy napra /hűtőbe tesszük.
Elkészítés: A pulykamellet grillen vagy serpenyőben a bazsalikomos olajjal kenegetve pirosra sütjük. Tálalásnál a friss zöldségekkel tálaljuk. A salátára pár csepp olíva olajat és balzsamecetet tettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »