Bazsalikomos csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 1 db paradicsom ( ha kisebb akkor 2)
- 6 szelet sajt
- 15 dkg margarin
- bazsalikom
Elkészítése:
A csirkecombokat megmossuk, megpucoljuk, majd ketté szedjük. Megmossuk, majd karikákra vágjuk a paradicsomot. Amíg a serpenyőbe megolvad a margarin, a combokat bedörzsöljük szárított bazsalikommal, majd a forró serpenyőbe téve addig hagyjuk, amíg egy kis színt kap.
A vajas-bazsalikomos csirkecombokat tepsibe tesszük, ráöntjük a megmaradt vajas-bazsalikomot és betesszük a sütőbe. Amikor már majdnem kész, kivesszük a tepsit, a combokra egyesével teszünk 1-1 karika paradicsomot és egy szelet sajtot.
Amikor már a sajt szépen megolvadt és lett egy kis színe, kivesszük a sütőből. A combokat zöldséges rizzsel, krumplipürével vagy akár hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »