Bazsalikomos csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 db egész csirkecomb
- 1 db paradicsom ( ha kisebb akkor 2)
- 6 szelet sajt
- 15 dkg margarin
- bazsalikom
Elkészítése:
A csirkecombokat megmossuk, megpucoljuk, majd ketté szedjük. Megmossuk, majd karikákra vágjuk a paradicsomot. Amíg a serpenyőbe megolvad a margarin, a combokat bedörzsöljük szárított bazsalikommal, majd a forró serpenyőbe téve addig hagyjuk, amíg egy kis színt kap.
A vajas-bazsalikomos csirkecombokat tepsibe tesszük, ráöntjük a megmaradt vajas-bazsalikomot és betesszük a sütőbe. Amikor már majdnem kész, kivesszük a tepsit, a combokra egyesével teszünk 1-1 karika paradicsomot és egy szelet sajtot.
Amikor már a sajt szépen megolvadt és lett egy kis színe, kivesszük a sütőből. A combokat zöldséges rizzsel, krumplipürével vagy akár hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »