Batyus csirkemell recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 fej közepes lilahagyma
- 15 dkg gomba
- 60 dkg csirkemell
- 1 cs leveles tészta
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg sajt
- kevés olaj
Elkészítése:
Kevés olajon az apróra vágott hagymát és gombát megpirítjuk. A csirkemellet felkockázzuk, sóval, borssal fűszerezzük és szintén kevés olajon elősütjük.
A levelestésztát kinyújtjuk, a közepébe terítjük a piritott hagyma-gomba keveréket.
Erre ráhalmozzuk a csirkemell kockákat. A tészta széleit ráhajtva batyut formázunk. Megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal. 200°C-on 30 percig sütjük! Francia, vagy krumplisalátával tálaljuk.
A hagyma-gomba kiváltható párolt káposztával is! Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.