Baconos csirkeszárnyak recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 25 dkg szeletelt bacon
- só ízlés szerint
- 1 tk szárnyas fűszerkeverék
- 1 mk cayenne bors
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, majd a forgóknál ketté vágjuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel és cayenne borssal megszórjuk.
A szárny darabokat mérettől függően fél vagy egész szelet baconbe tekerjük és tepsibe tesszük. Pici vizet öntünk alá és előmelegített sütőben lefóliázva 40-50 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve szép pirosra sütjük.
Köretnek főtt, sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »