Baconos csirkeszárnyak recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 25 dkg szeletelt bacon
- só ízlés szerint
- 1 tk szárnyas fűszerkeverék
- 1 mk cayenne bors
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, majd a forgóknál ketté vágjuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel és cayenne borssal megszórjuk.
A szárny darabokat mérettől függően fél vagy egész szelet baconbe tekerjük és tepsibe tesszük. Pici vizet öntünk alá és előmelegített sütőben lefóliázva 40-50 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve szép pirosra sütjük.

Köretnek főtt, sült burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

