Baconos csirkemáj recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 1 cs szeletelt bacon /40 dkg/
- őrölt fekete bors
- majoránna
- szárnyas fűszer
Elkészítése:
A csirkemájakat megtisztítjuk,szárazra töröljük. A májakat fűszerezzük és 1-1 szelet baconbe tekerjük.
A betekert májakat tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.

Köretnek burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


