Baconos csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 1 cs szeletelt bacon /40 dkg/
- őrölt fekete bors
- majoránna
- szárnyas fűszer
Elkészítése:
A csirkemájakat megtisztítjuk,szárazra töröljük. A májakat fűszerezzük és 1-1 szelet baconbe tekerjük.
A betekert májakat tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé és előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.
Köretnek burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »