Baconben sült csirkekorona recept
Hozzávalók:
- 50 dkg kockára vágott csirkemell
- 1 kis pohár tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 evőkanál liszt
- sajt ízlés szerint
- 50 dkg szeletelt bacon
- só
- bors
- fokhagyma
- petrezselyem
Elkészítése:
A húst felkockázzuk, majd a többi hozzávalóval együtt összeállítjuk, ízesítjük. Ezután 1 órára hűtőbe tesszük.
Egy kuglóf formát vékonyan megkenjük olajjal, majd kibéleljük baconnel, beleöntjük a csirkés keveréket, majd a tetejére még rakunk bacont és sajtot.
Kb. 200 fokos sütőben 80 perc alatt megsütjük.
Nagyon finom, egyben mutatós étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

