Baconben sült csirkekorona recept

Hozzávalók:
- 50 dkg kockára vágott csirkemell
- 1 kis pohár tejföl
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 evőkanál liszt
- sajt ízlés szerint
- 50 dkg szeletelt bacon
- só
- bors
- fokhagyma
- petrezselyem
Elkészítése:
A húst felkockázzuk, majd a többi hozzávalóval együtt összeállítjuk, ízesítjük. Ezután 1 órára hűtőbe tesszük.
Egy kuglóf formát vékonyan megkenjük olajjal, majd kibéleljük baconnel, beleöntjük a csirkés keveréket, majd a tetejére még rakunk bacont és sajtot.
Kb. 200 fokos sütőben 80 perc alatt megsütjük.
Nagyon finom, egyben mutatós étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »