Bábolnai fokhagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 6 ek finomliszt
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 db erőleves kocka
- 2 dl tejföl
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk és lisztbe forgatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük és alufóliával letakarva 180 fokon sütjük. 2 ek olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, adunk hozzá 3 ek lisztet, majd a rántást felengedjük fél l levessel, utána hozzáadjuk a tejfölt, sót és borsot. Ha a csirkemell megpuhult, leöntjük a felengedett rántással és még 10-20 percig sütjük fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »