Bábolnai fokhagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 6 ek finomliszt
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 db erőleves kocka
- 2 dl tejföl
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk és lisztbe forgatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük és alufóliával letakarva 180 fokon sütjük. 2 ek olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, adunk hozzá 3 ek lisztet, majd a rántást felengedjük fél l levessel, utána hozzáadjuk a tejfölt, sót és borsot. Ha a csirkemell megpuhult, leöntjük a felengedett rántással és még 10-20 percig sütjük fólia nélkül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »