Bábolnai fokhagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 6 ek finomliszt
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 db erőleves kocka
- 2 dl tejföl
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk és lisztbe forgatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük és alufóliával letakarva 180 fokon sütjük. 2 ek olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, adunk hozzá 3 ek lisztet, majd a rántást felengedjük fél l levessel, utána hozzáadjuk a tejfölt, sót és borsot. Ha a csirkemell megpuhult, leöntjük a felengedett rántással és még 10-20 percig sütjük fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »