Bábolnai fokhagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 6 ek finomliszt
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 db erőleves kocka
- 2 dl tejföl
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk és lisztbe forgatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük és alufóliával letakarva 180 fokon sütjük. 2 ek olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, adunk hozzá 3 ek lisztet, majd a rántást felengedjük fél l levessel, utána hozzáadjuk a tejfölt, sót és borsot. Ha a csirkemell megpuhult, leöntjük a felengedett rántással és még 10-20 percig sütjük fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »