Aszalt szilvával töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 csirkemell filé
- 1 cs aszalt szilva
- 1 cs bacon szalonna
- só
Elkészítése:
A csirkemellet vékonyabb szeletekre vágjuk, sózzuk.
Kb fél óra elteltével elkészítjük a tekercseket. Kiterítjük a csirkemellet, rátesszük hosszában az aszalt szilvát, majd betekerjük bacon szalonnába.
Tepsibe sütőpapírt teszünk, belerakosgatjuk a göngyölt húsokat és 200 fokos sütőben kb 60 perc alatt pirosra sütjük.
Szeletelve tálaljuk. Krumplipürével vagy bármilyen körettel laktató és egyszerű főétel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »