Ananászos-sajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell
- himalája só, bors, csirkefűszer
- kókuszzsír
- egy nagy karika ananász (+ a díszítéshez)
- 10-15 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk. Mindkét oldalán himalája sóval, borssal, csirkefűszerrel fűszerezzük.
Kókuszzsírral kikent tepsibe helyezzük a csirkemellek felét. Rápakoljuk az apróra vágott ananászt és reszelt sajtot. Befedjük a csirkemell másik felével és tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 170 fokon alufóliával lefedve kb 40 percig sütjük, majd alufólia nélkül, míg pirosra sül.
Friss ananásszal díszíthetjük, illetve plusz köretnek adhatunk mellé.
Miért készítsd?
Az Ananászos-sajtos csirkemell egy izgalmas és ízletes étel, mely a trópusi ananász édességét ötvözi a sós sajttal és a szaftos csirkemellel. A különböző ízek és textúrák harmonikus egyensúlyban vannak, amelyek egyedülálló étkezési élményt nyújtanak. Az étel elkészítése egyszerű és gyors, így tökéletes választás lehet egy hét közbeni vacsorához vagy egy különleges alkalmi étkezéshez.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »