Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ananászos-sajtos csirkemell recept

Ananászos-sajtos csirkemell
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet csirkemell
    • himalája só, bors, csirkefűszer
    • kókuszzsír
    • egy nagy karika ananász (+ a díszítéshez)
    • 10-15 dkg sajt

    Elkészítése:

    A csirkemellet szeletekre vágjuk. Mindkét oldalán himalája sóval, borssal, csirkefűszerrel fűszerezzük.

    Kókuszzsírral kikent tepsibe helyezzük a csirkemellek felét. Rápakoljuk az apróra vágott ananászt és reszelt sajtot. Befedjük a csirkemell másik felével és tetejét megszórjuk reszelt sajttal.

    Előmelegített sütőben 170 fokon alufóliával lefedve kb 40 percig sütjük, majd alufólia nélkül, míg pirosra sül.

    Friss ananásszal díszíthetjük, illetve plusz köretnek adhatunk mellé.

    Miért készítsd?

    Az Ananászos-sajtos csirkemell egy izgalmas és ízletes étel, mely a trópusi ananász édességét ötvözi a sós sajttal és a szaftos csirkemellel. A különböző ízek és textúrák harmonikus egyensúlyban vannak, amelyek egyedülálló étkezési élményt nyújtanak. Az étel elkészítése egyszerű és gyors, így tökéletes választás lehet egy hét közbeni vacsorához vagy egy különleges alkalmi étkezéshez.

     

     

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá