Ananászos-sajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell
- himalája só, bors, csirkefűszer
- kókuszzsír
- egy nagy karika ananász (+ a díszítéshez)
- 10-15 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk. Mindkét oldalán himalája sóval, borssal, csirkefűszerrel fűszerezzük.
Kókuszzsírral kikent tepsibe helyezzük a csirkemellek felét. Rápakoljuk az apróra vágott ananászt és reszelt sajtot. Befedjük a csirkemell másik felével és tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 170 fokon alufóliával lefedve kb 40 percig sütjük, majd alufólia nélkül, míg pirosra sül.
Friss ananásszal díszíthetjük, illetve plusz köretnek adhatunk mellé.
Miért készítsd?
Az Ananászos-sajtos csirkemell egy izgalmas és ízletes étel, mely a trópusi ananász édességét ötvözi a sós sajttal és a szaftos csirkemellel. A különböző ízek és textúrák harmonikus egyensúlyban vannak, amelyek egyedülálló étkezési élményt nyújtanak. Az étel elkészítése egyszerű és gyors, így tökéletes választás lehet egy hét közbeni vacsorához vagy egy különleges alkalmi étkezéshez.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »