Zserbógolyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg darált keksz
- 25 dkg darált dió
- 20 dkg baracklekvár (de bármilyen lekvárral készíthetitek)
Csokimáz:
- 1 tábla étcsokoládé (100 g)
- 3 evőkanál étolaj
Elkészítése:
A golyó hozzávalóit összegyúrjuk, majd diónyi nagyságágú golyókat formálunk belőle.
A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, étolajjal simára keverjük, majd kanál segítségével a golyókat csokiba forgatjuk.
Kb 25-30 golyó készül ebből a mennyiségből, én dupla adagból készítettem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »