Zserbógolyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg darált keksz
- 25 dkg darált dió
- 20 dkg baracklekvár (de bármilyen lekvárral készíthetitek)
Csokimáz:
- 1 tábla étcsokoládé (100 g)
- 3 evőkanál étolaj
Elkészítése:
A golyó hozzávalóit összegyúrjuk, majd diónyi nagyságágú golyókat formálunk belőle.
A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, étolajjal simára keverjük, majd kanál segítségével a golyókat csokiba forgatjuk.
Kb 25-30 golyó készül ebből a mennyiségből, én dupla adagból készítettem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »