Zebrakeksz recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 1 csomag Albert keksz
- 1 csomag csoki pudingpor
- 3 dl tej
- 1 evőkanál kakaópor
- 4 evőkanál porcukor
- 12,5 dkg margarin
Elkészítése:
2 dl tejet a porcukorral tegyél egy kis lábasba és forrald fel. Közben a maradék tejjel keverd el a pudingport és a kakaót. Add a forró cukros tejhez és folyamatosan kevergetve főzd sűrűre.
A tűzről levéve jól keverd el benne a margarint és hagyd langyosra hűlni. Fektess egy tálcára egy kb 40 cm hosszú alufólia darabot. A kekszeket egyenként kend meg a kakaós krémmel és tapaszd őket egymáshoz, hogy egy rudat alkossanak.
A kekszrudat igazítsd az alufólia közepére és csomagold bele. Tedd a hűtőszekrénybe legalább egy napra pihenni.
A megpuhult kekszrudat csomagold ki, és éles késsel szeleteld ferdén kb 1 cm vastag szeletekre.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.