Túrós-barackos őzgerinc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 üveg barackbefőtt
- 3 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg cukor
- ízlés szerint porcukor
- 250 g barackos joghurt
- 10 dkg margarin
- 3 dl tej
- 5 kiskanál zselatin
- 22 db háztartási keksz
Elkészítése:
Forraljuk fel a tejet a zselatinnal! Majd néha megkeverve hagyjuk hűlni!
Keverjük habosra a margarint a vaníliás cukorral, porcukorral, ezután adjuk hozzá a joghurtot, a kristálycukrot és a túrót!
Alaposan keverjük el, végül öntsük hozzá a zselatinos tejet, illetve az apró kockára vágott barackot!
Folpackkal béleljünk ki egy őzgerinc formát, és öntsük bele a barackos masszát! Végül háztartási keksszel fedjük le, és 4-5 órát pihentessük hűtőben!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »