Túrós-barackos őzgerinc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 1 üveg barackbefőtt
- 3 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg cukor
- ízlés szerint porcukor
- 250 g barackos joghurt
- 10 dkg margarin
- 3 dl tej
- 5 kiskanál zselatin
- 22 db háztartási keksz
Elkészítése:
Forraljuk fel a tejet a zselatinnal! Majd néha megkeverve hagyjuk hűlni!
Keverjük habosra a margarint a vaníliás cukorral, porcukorral, ezután adjuk hozzá a joghurtot, a kristálycukrot és a túrót!
Alaposan keverjük el, végül öntsük hozzá a zselatinos tejet, illetve az apró kockára vágott barackot!
Folpackkal béleljünk ki egy őzgerinc formát, és öntsük bele a barackos masszát! Végül háztartási keksszel fedjük le, és 4-5 órát pihentessük hűtőben!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »