Töltött ostya recept

Hozzávalók:
- 6 ostyalap
Krém:
- 6 dl tej
- 6 ek liszt
- ízlés szerint cukor
- ízlés szerint vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
Elkészítése:
A tejben elkeverjük a lisztet és a cukrokat csomómentesre, majd sűrűre felfőzzük. Ha langyosra hűlt kihabosítjuk a margarinnal.
A lapokat megtöltjük a krémmel, lesúlyozva egy éjszakára hűtőbe tesszük és másnap, hidegen szeleteljük.
“Csúzligumi állagú” lesz, de a fiam és unokám ezt imádja benne!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »