Tiramisu tekercs recept
Hozzávalók:
- 18 darab babapiskóta (hosszúkás)
- 400 g krémsajt
- 150 ml tejszín
- 3 ek édesítőszer
- vanília aroma
- 200 ml kávé
- eper
- kakaópor
Elkészítése:
Egy nagyobb alufóliára 3 x 6 sorban kirakjuk a babapiskótákat, és a kihűlt kávéval meglocsoljuk. A krémsajtot, tejszínt, vanília aromát és az édesítőszert kikeverjük, és rákenjük a piskótákra.
A lecsepegtetett epret középen kirakjuk egy sorban, majd a fólia segítségével mindkét oldalt ráhatjuk az epersorra. A süteményt becsomagoljuk a fóliával, és minimum 3 órára hűvös helyre tesszük.
Tálalás előtt eltávolítjuk a fóliát és megszórjuk kakaóporral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


