Tiramisu tekercs recept

Hozzávalók:
- 18 darab babapiskóta (hosszúkás)
- 400 g krémsajt
- 150 ml tejszín
- 3 ek édesítőszer
- vanília aroma
- 200 ml kávé
- eper
- kakaópor
Elkészítése:
Egy nagyobb alufóliára 3 x 6 sorban kirakjuk a babapiskótákat, és a kihűlt kávéval meglocsoljuk. A krémsajtot, tejszínt, vanília aromát és az édesítőszert kikeverjük, és rákenjük a piskótákra.
A lecsepegtetett epret középen kirakjuk egy sorban, majd a fólia segítségével mindkét oldalt ráhatjuk az epersorra. A süteményt becsomagoljuk a fóliával, és minimum 3 órára hűvös helyre tesszük.
Tálalás előtt eltávolítjuk a fóliát és megszórjuk kakaóporral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »