Tiramisu tekercs recept
Hozzávalók:
- 18 darab babapiskóta (hosszúkás)
- 400 g krémsajt
- 150 ml tejszín
- 3 ek édesítőszer
- vanília aroma
- 200 ml kávé
- eper
- kakaópor
Elkészítése:
Egy nagyobb alufóliára 3 x 6 sorban kirakjuk a babapiskótákat, és a kihűlt kávéval meglocsoljuk. A krémsajtot, tejszínt, vanília aromát és az édesítőszert kikeverjük, és rákenjük a piskótákra.
A lecsepegtetett epret középen kirakjuk egy sorban, majd a fólia segítségével mindkét oldalt ráhatjuk az epersorra. A süteményt becsomagoljuk a fóliával, és minimum 3 órára hűvös helyre tesszük.
Tálalás előtt eltávolítjuk a fóliát és megszórjuk kakaóporral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »


