Tiramisu banánnal recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 250 g krémsajt
- 200 ml tejszín
- 100 g cukor
- 2 ek vaníliás cukor
- 200 ml kávé
- 1 ek Amaretto likőr
- 12 babapiskóta (hosszúkás)
- 2 banán
- holland kakaópor
Elkészítése:
A krémsajtot kikeverjük a cukorral, a tejszínt felverjük a vaníliás cukorral. A krémsajtot óvatosan összekeverjük a felvert tejszínhabbal. A hideg kávéhoz hozzákeverjük a likőrt. A babapiskótát bemártjuk a kávéba és a pohár/tál aljára rakjuk.
Ezt egy-egy kanál krémsajttal befedjük majd szeletelt banánt rakunk rá. Újból betakarjuk krémsajttal, majd kávéba mártott piskótát teszünk rá. Az egészet betakarjuk a maradék krémsajttal és kakaóporral szitáljuk le. Jól lehűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

