Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes epertorta babapiskótából recept

Tejszínes epertorta babapiskótából
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg eper
    • 40 dkg babapiskóta
    • 1,5 l tej
    • 3 csomag tejszínes pudingpor
    • 12 ek cukor

    A tetejére:

    • 2,5 dl habtejszín

    A díszítéshez:

    • reszelt ét csoki vagy tortadara
    • eperszemek

    Előkészítés: A három csomag pudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral. Az epret darabokra vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük.

    Elkészítés:Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát a pudingot és az epret. A tortaforma alját kirakjuk babapiskótával, ráöntjük a puding egy harmadát és kirakjuk az eper egy harmadával.

    A rétegezést még kétszer megismételjük. A tetején elsimítjuk a pudingot és a tortát fél órára a hűtőbe tesszük majd rákenjük a tejszínhabot. Az eper szemekkel díszítjük.
    A tortát tegyük a hűtőbe és csak másnap szeleteljük fel.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá