Tejfölös szelet aszalt gyümölccsel recept

Hozzávalók:
- 2-3 csomag háztartási keksz
- fél liter tejföl
- cukor ízlés szerint
- 1 citrom leve és reszelt héja
- cukrozott gyümölcs a tetejére
Elkészítése:
Egy tepsi vagy jénai alját kitesszük keksszel. A tejfölt összekeverjük a cukorral és a citrom héjával, levével. Befedjük a kekszet tejföllel, de nem kell nagyon vastagon. Erre újabb sor keksz, majd megint tejföl kerül. Addig folytatjuk amíg tartanak az alapanyagokat. A tetejére tejföl kerüljön. Megszórjuk a gyümölcsökkel. Egy napot hagyjuk állni, hogy megpuhuljon a keksz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »