Tejfölös babapiskótás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 liter zsíros tejföl
- 1 csomag babapiskóta
- 2-3 narancs reszelt héja vagy narancs aroma
- csipet só
- 2-3 ek kakaópor (én még tettem bele olvasztott étcsokit is de elhagyható)
- kb 10-15 ek porcukor
Elkészítése:
A tejfölt kikeverjük a porcukorral (kóstoljuk meg elég édes-e) és a reszelt narancs héjjal, majd elfelezzük és az egyik felébe kakaóport teszünk,majd kikeverjük.
Egy edény aljába leteszünk egy sor babapiskótát, rátesszük a kakaós krémet (ha akarunk hagyhatunk belőle kicsit a díszítésnek),elsimítjuk,erre jön még egy réteg babapiskóta és rásimítjuk a fehér krémet.
1 éjszakára hűtőbe tesszük.
Tipp:
Ehhez a fajta sütihez érdemes megvenni a zsíros tejfölt én most a lájtosat (kék dobozosat)vettem meg és nem dermedt meg annyira a krémje csak a kakaós része.
Én nem tettem bele túl sok cukrot ezért ha valaki az édesebbet szereti tegyen bele többet.
Nagyon finom csak vaníliásan vagy pedig a vaníliás és reszelt citromhéjas variáció is :D
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »