Szőlőmaglisztes datolyagolyó recept

Hozzávalók 18 darabhoz:
- 150g datolya mag nélkül
- 3 ek szőlőmagliszt
- 10g méz vagy agavé szirup (akár el is hagyható)
A hempergetéshez:
- kókuszreszelék
- darált dió
Elkészítése:
A datolyát kevés vízbe áztatjuk, majd alaposan lecsepegtetjük és aprítógépben pépesre aprítjuk, majd hozzákeverjük a mézet (akár el is hagyható) és a szőlőmaglisztet is.
Diónyi golyókat formázunk belőlük , majd darált dióba, kókuszreszelékbe hempergetjük. Nekem ebből az adagból 18 darab, pici golyócska lett.
Azonnal kínálhatjuk.
Tipp:
Egyszerű, gyors, egészséges, finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »