Szőlő parfé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 dl tejföl
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 ek porcukor
- 2 citrom reszelt héja
- 1 citrom leve
- 4 dl cukrozott habtejszín
- 1 cs piskóta tallér
- 1 kg szőlő (piros vagy fehér is lehet vagy akár vegyesen)
Elkészítése:
A tejfölt elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd belereszeljük a citrom héját és hozzáadjuk a citrom levét. A tejszínt habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük az ízesített tejföllel.
Ezt követően egy üvegtálba teszünk egy réteg krémet, majd rá egy sor piskóta tallért, aztán ismét egy sor krémet, egy sor szőlőt, majd és újabb sor piskóta tallért. Tetejét a krémmel zárjuk, szőlővel díszítjük majd 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, amíg a piskóta megpuhul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »