Sütés nélküli szedres csoda recept

Hozzávalók:
- fél kiló szeder
- 35 dkg búzadara
- cukor
- fél csomag boleró málnapor
- 1 liter tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 nagy cs babapiskóta
- 1 nagy doboz habtejszín
Elkészítése:
1 liter vízbe öntöm a málnaport, a cukrot és a búzadarát, majd pépet főzök belőle. Ha felforr bele teszem a szedret is. Közepes tepsibe simítom, majd a tetejére teszem a babapiskótát. Keményre főzöm a pudingokat az 1 liter tejbe, majd a babapiskótára öntöm. A tetejére jöhet a felvert habtejszín. Beteszem a hűtőbe és pár óráig állni hagyom.
Küldte: Kovács Gézáné
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »