Sütés nélküli szedres csoda recept

Hozzávalók:
- fél kiló szeder
- 35 dkg búzadara
- cukor
- fél csomag boleró málnapor
- 1 liter tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 nagy cs babapiskóta
- 1 nagy doboz habtejszín
Elkészítése:
1 liter vízbe öntöm a málnaport, a cukrot és a búzadarát, majd pépet főzök belőle. Ha felforr bele teszem a szedret is. Közepes tepsibe simítom, majd a tetejére teszem a babapiskótát. Keményre főzöm a pudingokat az 1 liter tejbe, majd a babapiskótára öntöm. A tetejére jöhet a felvert habtejszín. Beteszem a hűtőbe és pár óráig állni hagyom.
Küldte: Kovács Gézáné
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »