Rumos-csokis nyalókák recept
Hozzávalók:
- 200 g vaj
- 2 ek kakaópor
- 1 cs csokis pudingpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 200 g cukor
- rum ízlés szerint
- 200 g háztartási keksz darálva
- 150 g dió darálva
A bevonáshoz:
- étcsokoládé
- ejcsokoládé
- dekorcukor
Elkészítése:
A vajat, kakaóport, pudingport, tojást, cukrot, rumot robotgéppel gőz fölött jól eldolgozzuk, majd hozzáadjuk a háztartási kekszet és a diót. Ha rumot is teszünk bele akkor a háztartási kekszből egy kicsit többet rakjunk.
Ha kihűlt gömböket formázunk és kb fél órára a mélyhűtőbe tesszük.
A csokikat gőz felett megolvasztjuk és tetszés szerint bevonjuk és díszítjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

