Rumos-csokis nyalókák recept

Hozzávalók:
- 200 g vaj
- 2 ek kakaópor
- 1 cs csokis pudingpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 200 g cukor
- rum ízlés szerint
- 200 g háztartási keksz darálva
- 150 g dió darálva
A bevonáshoz:
- étcsokoládé
- ejcsokoládé
- dekorcukor
Elkészítése:
A vajat, kakaóport, pudingport, tojást, cukrot, rumot robotgéppel gőz fölött jól eldolgozzuk, majd hozzáadjuk a háztartási kekszet és a diót. Ha rumot is teszünk bele akkor a háztartási kekszből egy kicsit többet rakjunk.
Ha kihűlt gömböket formázunk és kb fél órára a mélyhűtőbe tesszük.
A csokikat gőz felett megolvasztjuk és tetszés szerint bevonjuk és díszítjük!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »