Royal bomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- sütemény maradványok vagy piskótalap
- 2 ek kakaópor
- 1 ek baracklekvár
- ízlés szerint rum
- rumos meggy
- 1-2 ek cukor
- 5 dkg darált dió
- 5 dkg vagdalt dió
- 5 dkg étcsokoládé darabok
- 6-7 dkg vaj
A bevonáshoz:
- 10 dkg étcsoki
- 5 dkg margarin
- 0,5 dl olaj
- csokidara
Elkészítése:
A sütemény maradványkat vagy piskótát összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a kakaóport, lekvárt, rumot, cukrot, darált és darabolt diót, darabolt csokit és a margarint. Ha nem akar összeállni adhatunk hozzá kevés tejet. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd golyókat formázunk a masszából. Ízlés szerint a golyók közepébe tehetünk rumos meggyet.
Az elkészült golyókat olvasztott csokiba (a csokit felolvasztjuk a margarinnal és olajjal) belemártjuk, majd megforgatjuk tortadarában.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »