Royal bomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- sütemény maradványok vagy piskótalap
- 2 ek kakaópor
- 1 ek baracklekvár
- ízlés szerint rum
- rumos meggy
- 1-2 ek cukor
- 5 dkg darált dió
- 5 dkg vagdalt dió
- 5 dkg étcsokoládé darabok
- 6-7 dkg vaj
A bevonáshoz:
- 10 dkg étcsoki
- 5 dkg margarin
- 0,5 dl olaj
- csokidara
Elkészítése:
A sütemény maradványkat vagy piskótát összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a kakaóport, lekvárt, rumot, cukrot, darált és darabolt diót, darabolt csokit és a margarint. Ha nem akar összeállni adhatunk hozzá kevés tejet. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd golyókat formázunk a masszából. Ízlés szerint a golyók közepébe tehetünk rumos meggyet.
Az elkészült golyókat olvasztott csokiba (a csokit felolvasztjuk a margarinnal és olajjal) belemártjuk, majd megforgatjuk tortadarában.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »