Puncsos keksz-szelet recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg háztartási keksz
- 1 csomag rumpuncs ízű pudingpor
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 25 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek kristálycukor
- 1 liter tej
- méz
- csokoládéreszelék vagy tortadara
Elkészítése:
A pudingokat 4-4 dl tejben, 2-2 ek. cukorral felfőzzük.
A margarint ízlés szerinti cukorral /én kb. 15 dkg tettem bele, nem szeretjük ha nagyon csömör/ habosra keverjük, elfelezzük, az egyik felét a csokis, a másik felét pedig a puncsos pudingba keverjük.
Egy tepsibe teszünk egy sor, mézzel elkevert langyos tejbe mártogatott kekszet, erre kenjük (még melegen) a csokis krémet, újabb sor keksz következik és rákenjük a puncsos krémet.
Tetejét megszórhatjuk tortadarával, vagy reszelt csokival.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »