Puffasztott rizses csemege recept

Hozzávalók:
- 0,75 dl víz
- 15 dkg cukor
- 12,5 dkg margarin
- 15 dkg tejpor
- 5 dkg kakaó
- 7-8 dkg puffasztott rizs
Elkészítése:
A vizet feltesszük a cukorral forrni. Ha elolvadt a cukor, beletesszük a margarint, felolvasztjuk. Ezután kerül bele a kakaó, a tejpor és a puffasztott rizs.
Még forrón kis papírkapszlikba kanalazzuk. Tetejét felvert tejszínhabbal díszítjük, majd kandírozott gyümölcsökkel színesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »