Pudingos gyümölcstorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Máz:
- 2 cs pudingpor(ízlés szerint)én tejszínest használtam
- 2 cs bolero italpor(ízlés szerint)én multivitaminosat választottam
- 7 dl víz
- 20 dkg cukor
- ízlés szerint bármilyen gyümölcs
Töltelék:
- 5 dl tej
- 2 cs csokis pudingpor
- 20 dkg cukor
- 20 dkg vaj
- ízlés szerint gyümölcs
- az aljára vagy a tetejére kb 20 db háztartási keksz
Elkészítése:
Lehet kerek tortaformába vagy bármilyen edénybe összeállítani. Ha nem lecsatolós a forma akkor a mázzal kezdjük a sütit.
Máz elkészítése: A pudingot az italporral, a cukorral,a vízzel felfőzzük és meleg állapotban a formába öntjük. Ebbe rakjuk a kiszemelt gyümölcsöt(gyorsan dolgozzunk vele mert hamar megköt).
Töltelék elkészítése: A pudingos krémhez a tejjel felfőzzük a csokis pudingport és ha kihűlt,hozzákeverjük a cukorral habosra kevert vajat, majd ezt a következő rétegre öntjük és közben szórunk megint gyümölcsöt közé. A végén befedjük háztartási keksszel. 1 éjszakára rakjuk be a hűtőbe, majd másnap kifordítva a formából már szeletelhetjük is.
Természetesen ha csatolós formában csináljuk akkor a keksszel kezdjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »