Pudingos banán recept
Hozzávalók:
- 100 g babapiskóta
- 1 csomag banános pudingpor
- 500 ml sovány tej
- 1 ek édesítőszer
- 1 darab banán
- 200 ml főzőtejszín
- 1⁄2 ek édesítőszer
Öntet:
- 1 ek kakaópor
- 2 ek forró víz
Elkészítése:
A pudingot a tejjel, édesítővel megfőzzük, majd félretesszük hűlni. Egy kis tálba tesszük a babapiskóták felét. Rácsorgatunk a csokiöntetből majd ráöntjük a puding felét és erre rákarikázzuk a banánt.
Rátesszük a többi piskótát, rácsorgatjuk a csokiöntet másik felét (egy keveset félreteszünk a díszítéshez). Felverjük a főzőtejszínt, és rákanalazzuk a sütemény tetejére.
A főzőtejszínre rácsorgatjuk a maradék csokiöntetet, és egy villával kicsit összedolgozzuk, hogy szép márványos legyen. Hűtőbe tesszük pár órára.
Tipp:
Finom nasi, “banana split” helyett
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

